۱۴۰۳ دوشنبه ۳۱ ارديبهشت

اولین جلسه هم‌اندیشی فعالین دانشجویی دانشگاه اصفهان

اولین جلسه هم‌اندیشی فعالین دانشجویی دانشگاه اصفهان با حضور آقای شهنام مشاور جوان رئیس دانشگاه در امور دانشجویان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، در این جلسه هم‌اندیشی که با حضور جمعی از فعال‌ترین فعالین نهادهای دانشجویی دانشگاه، اعم از انجمن‌های علمی، تشکل‌های اسلامی، شوراهای صنفی، کانون‌های فرهنگی و همچنین مشاور جوان ریاست دانشگاه اصفهان برگزار شد، دانشجویان در قالب تریبون‌های کوتاه به چالش‌ها و مزیت‌های پیش‌ روی فعالیت‌های دانشجویی و داوطلبانه در دانشگاه پرداخته و در رابطه با راهکارهای قابل اتخاذ جهت برطرف ساختن چالش‌ها و تقویت فعالیت‌های دانشجویی در دانشگاه اصفهان به بحث و هم‌اندیشی پرداختند.

در ادامه این جلسه، گزارش عملکرد یک ماهه مشاور جوان رئیس دانشگاه در امور دانشجویان ارائه و پیرامون راهکار‌های افزایش مشارکت دانشجویان در اداره دانشگاه اصفهان بحث و گفت‌وگو شد.

گفتنی است این نشست روز چهار شنبه 19 اردیبهشت 1403 در محل تالار دکتر رزمجو، سازمان مرکزی دانشگاه برگزار شد.

تاریخ:
1403/02/19